έργα

εταιρεία

Η δεκα ΑΤΕ δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής έργων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Βασίζεται σε μια δυναμική ομάδα που διακρίνεται για την υψηλή κατάρτισή της, τον επαγγελματισμό και τη συνέπειά της. Αναλαμβάνει κάθε είδους έργο, συμπεριλαμβανομένων κατοικιών, τουριστικών καταλυμάτων, επαγγελματικών και βιομηχανικών χώρων, οδικών έργων και άλλων έργων υποδομής.

Άριστα... δέκα!

Σε ποιότητα έργου, σε ταχύτητα εκτέλεσης, σε πρωτοποριακές ιδέες.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Βλέποντας μπροστά

Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε είναι για εμάς το αποτύπωμά μας στο μέλλον. Εστιάζουμε στην τεχνική αρτιότητα, την αισθητική και τη λειτουργικότητα αντιμετωπίζοντας τις κατασκευές ως την υπογραφή μας που αντέχει στο χρόνο.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Οι αρχές μας

Λειτουργούμε με γνώμονα την αξιοπιστία, με χρονοδιαγράμματα που τηρούνται παρά το διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, προσαρμόζοντας στο τελικό αποτέλεσμα όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένα κατασκευαστικό έργο.

Το οργανόγραμμά μας

Το οργανόγραμμά μας

Η δεκα ΑΤΕ αναδεικνύεται ως μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τομέα των κατασκευών, συνδυάζοντας την εμπειρία με την καινοτομία. Το οργανόγραμμά μας αποτελείται από έναν αρμονικό συνδυασμό εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού με κοινό στόχο την επιτυχημένη παράδοση των έργων σε ποιότητα, ταχύτητα και οικονομία. Οι αρμοδιότητες κάθε τμήματος μας συμπληρώνονται αρμονικά για να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό δίκτυο συνεργασίας. Η ομάδα μας, αποτελούμενη από έμπειρους επαγγελματίες, καθοδηγεί την εταιρία προς την υλοποίηση μεγάλων και πολύπλοκων έργων. Με προσήλωση στην ποιότητα, την ασφάλεια και την τεχνολογική εξέλιξη, προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες κατασκευής που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας.